Megérkezett A Fehér Lótusz 2. évadának első előzetese

Október végén jönnek az új részek.

Minisorozatnak indult, azonban akkor sikert aratott A Fehér Lótusz, hogy az Amerikai Horror Story-hoz hasonlóan antológiát csináltak belőle, így visszatér egy második évad erejéig. Az új részeket október 30-től mutatják be az Egyesült Államokban az HBO-n hetente, majd ezután kerülnek fel az HBO Max-re, és teljesen új szereplőgárda mutatkozik majd be bennük – persze azért lesznek már jól ismert arcok is, például a Tanya-t alakító Jennifer Coolidge.

Most pedig megérkezett az első előzetes is, melyből kiderül, hogy drámából, ármányból, és sokkoló pillanatokból ezúttal sem lesz hiány.

Mindig emlékezetes, amikor a Fehér Lótuszban szállok meg. Mindig

– kezdi Tanya a videóban.

Az új évad Szicíliába kalauzol el minket: két pár közös nyaraláson van, egy család „pasis kiruccanása” rögösen indul, az első évadból is ismert Greg (Jon Gries) pedig mérges, amiért Tanya az asszisztensét is magával hozta a romantikusnak szánt üdülésükre. A két és fél perces videó végén valaki ismét hullazsákban köt ki, amint az egyik szereplő azt mondja egy másiknak:

Olaszország olyan romantikus. Meg fogsz halni tőle. Úgy kell majd elrángatni téged innen.

Az első évadhoz képest most egyel több, vagyis hét epizódon keresztül élvezhetjük a szálloda vendégeinek hol vicces, hogy drámai történetét, az új szereplők között pedig ott van F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Theo James, Meghann Fahy, Aubrey Plaza, Will Sharpe, Tom Hollander, Haley Lu Richardson, és Sabrina Impacciatore is.