Október 8-án ingyenes megakoncerttel készül Majka

Ma már szerte az országban a legnagyobb bulikat hozza össze, de kevesen tudják, hogyan indult zenei karrierje az ózdi hősnek.

Majka, aki kiskorában egy spray-s flakonba énekelt a tükör előtt, a suliban a haverjával tolta a „Disney-rapet”, 10-12 éves kora körül már színpadon állt. Ma már tehetségeket karol fel, legújabb felfedezettjével, Perrinnel például egy ingyenes megakoncerten is fellép október 8-án, a Szabadság téren.

Fesztiválok állandó főszereplője, teltházas koncerteket ad az ország legnagyobb bulihelyein, majd ráadás koncerten újra púposra pakolja ezeket a nézőtereket. Mostanában azonban arra is van ideje, hogy támogassa a feltörekvő tehetségeket.

10-11-12 éves koromban volt egy nagyon kreatív névre hallgató csapatunk, a Street Noise. Elindultunk Ózdon a Ki-Mit-Tud?-on, ott álltam először közönség előtt színpadon.

– emlékszik vissza Majka a zenei kezdetekre.

Később már jöttek az első saját szövegek, barátjával a sulis élet aktualitásait formálta rímekbe, amit így visszaemlékezve „Disney-rap”-nek hív.

Hinni kell abban, hogy amit csinálsz, abban te vagy a legjobb. Nagyon üde színfoltja a hazai zenei palettának, ugyanis az szinte megszűnt, hogy soulos, funkos hangzást, melódiákat, harmóniákat csempésznek bele dalokba

– vallja a rapper és ezt erősíti legújabb felfedezettjében, Perrinben is.

Perrin pedig most nagy ugrásra készül. Az ifjú zenész, akit – elmondása szerint – anyukája hamarabb tanított meg énekelni, mint beszélni, egy új klippel rukkolt elő és október 8-án a nagy „ikonnal” közösen lép fel a Szabadság téren, egy ingyenes megakoncerten. 

esemény és részletek

Megosztás: