Megérkezett a klip Sam Smith és Kim Petras közös slágeréhez

Íme az Unholy videója!

Szeptember végén dobta piacra Sam Smith és Kim Petras a várva várt kollabjukat, az Unholy-t, és azonnal hatalmas sikert arattak vele. Nem csak a TikTokot tarolta le a dal, hanem a brit Official Chart slágerlistát is, melynek az élén debütált, emellett pedig Spotify-on, Apple Music-on, és iTunes-on is egészen az első helyig menetelt.

Most pedig a hivatalos kisfilm is megérkezett hozzá, mely a szerzemény történetét meséli el vizuális formában: egy férj egy titkos szex kabaréba jár el a felesége tudta nélkül, azonban a piszkos kis titkáról lehull a lepel, méghozzá eléggé publikus formában.

Az Unholy-t Jamaicában készítettük el, és az egyik legcsodálatosabb kreatív pillanatom volt előadóként. Katartikus és felszabadító érzés volt kísérletezni, és kidobni a szabálykönyvet az ablakon. Nagy megtiszteltetés az is, hogy Kimmel dolgozhattam rajta, és testközelből tapasztalhattam meg a zsenialitását. Ez a dal arról szól, hogy szabadítsuk fel magunkat mások titkainak a karmaitól

– mesélte Sam az NME-nek.

A kollab egyébként Sam nyolcadik listavezető slágere hazájában, az Egyesült Királyságban, míg Kimnek most először sikerült a lista élére kerülnie.