Nem spórol a parával a Netflix Az éjféli klub előzetesével

A The Midnight Club címen ismerősebb lehet a történet.

Megérkezett a Netflix egyik nagy októberi várományosának, Az éjféli klub (The Midnight Club) c. horror-thriller sorozatának első előzetese, melyet Mike Flanagan jegyez és Christopher Pike regényén alapszik.

A 10 részes sorozatban egy végső stádiumú fiataloknak otthont adó hospice-házban klub alakul, amelynek tagjai hátborzongató egyezséget kötnek: aki először meghal, jelet küld a síron túlról – majd miután egyikük tragikusan elhagyja a világunkat, furcsa dolgok kezdenek történni. A főszerepben a következő színészeket láthatjuk majd: Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Shephard, William Chris Sumpter, Sauriyan Sapkota, és Heather Langenkamp.

Érdekesség, hogy a produceri munkákért felelős Flanagan több, nagysikerű horror-thrillert is készített már a streaming óriásnak, mint például A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme vagy a Mise éjfélkor c. alkotások.

Most pedig az első előzetest is megkaptuk, egyből magyar szinkronnal, így az október 7-ei premierkor biztosan élesedik a szinkron is.