Less be az Emily Párizsban új évadába

Megjöttek az első képkockák Párizsból!

Igaz, a szombati Tudum esemény még nem most van, ezért is szokatlan, hogy ennyi bejelentést és betekintőt kapunk a héten a streaming óriás Netflixtől – most az Emily Párizsban 3. évadába leshetünk bele elsőként néhány képkockáig.

A premierről és a 4. évadról egyelőre nincs sok információ, annyit tudni, hogy idén május és október között munkálkodtak a színészek és a csapat a francia fővárosban, illetve azt is tudjuk, hogy a 3. évadban egy évvel azután vagyunk, hogy Emily Chicagóból Párizsba költözött álmai munkája miatt, és élete minden területén döntő válaszúton találja magát. A két nagyon eltérő út előtt Emilynek el kell döntenie, hogy pontosan hol van szíve – a munkahelyén is és a romantikus életében is –, és mit jelentenek ezek a döntések a franciaországi jövője szempontjából, miközben továbbra is elmerül a kalandokban és a meglepő fordulatokban.

A szombaton, hazai idő szerint 19:00-kor kezdődő eseményen pedig valószínűleg megtudjuk azt is, mikor mutatják be az évadot – könnyen lehet, hogy még idén télre tervezik a premiert.