Forog a Fülig beléd zúgtam 2. évada – minden amit tudunk eddig

Új részek, új karakterek, új szerelmi problémák.

Igazán aranyos módon jelentette be a Netflix a Fülig beléd zúgtam, vagyis a Heartstopper második évadának munkálatait, ugyanis közösségi média felületeikre egy rövid videót tettek közzé, amelyben az összes szereplő beköszön a nézőknek – ezzel pedig gyorsan le is rántják a leplet az új karakterekről.

A videóval azt is megtudtuk, hogy igenis forog már a sorozat második etapja, és bőven túl vannak már a szövegkönyvek és cselekmény átrágásán. De kiket köszönthetünk a sorozatban? Először is, talán a legfontosabb újonc Jack Barton, aki David Nelson szerepét tölti majd be, és könnyen ki lehet találni, hogy ő lesz Nick idősebb bátyja. Igaz, ez a testvér nem jelent meg egyetemi tanulmányai miatt az első etapban, és így nem is tudunk róla sokat, az írónő, Alice Oseman Twitteren mesélt róla egy keveset: egy homfób seggfejként jellemezte, így szinte biztos, hogy a legjobban utált karakterré avanzsálódik majd a nézők körében.

Rajta kívül megismerjük Leila Khant, mint Sahar Zahid, Bradley Riches-t, aki már feltűnt az első etapban, de akkor nem tudtuk meg a nevét, most viszont visszatérő karakterként James McEwan néven mutatkozik majd be jobban. Mellettük egy új tanár is érkezik az iskolába, Nima Taleghani Mr. Farouk szerepét ölti magára.

Az alábbi képen a következő sorrendben láthatjuk a szereplőket: Tobie Donovan (Isaac), Evan Ovenell (Truham rugbys srác, Christian), Nima Taleghani (Mr. Farouk), Cormac Hyde-Corrin (Harry), Jack Barton (David), Leila Khan (Sahar), Joe Locke (Charlie), Kit Connor (Nick), Rhea Norwood (Imogen), Jenny Walser (Tori), Kizzy Edgell (Darcy), Corinna Brown (Tara), Yasmin Finney (Elle), Momo Yeung (Tao’s mom Yan) és végül, de nem utolsó sorban William Gao (Tao).

A rövid beköszönő alapján a kedvenceink hamarosan Párizsba veszik az irányt, de a cselekményről hivatalosan még nem erősítettek meg semmit sem. Valószínűleg 2023 első felében már élvezhetjük is a második etapot, és nem fogunk unatkozni sem, ugyanis egyszerre két évadot is berendeltek a sorozatból, így a harmadik is készülőben van már.