Visszahozza a nyarat Bebe Rexha és David Guetta új klipje

Megérkezett az I’m Good (Blue) kisfilmje!

Nagyot megy a TikTokon David Guetta és Bebe Rexha legújabb közöse, az I’m Good (Blue), melyhez most a hivatalos kisfilm is megérkezett. Bár már beköszöntött az ősz és ezzel a pulcsis időjárás, az énekesnő és a francia DJ a nyárba repítenek vissza minket a klippel: Bebe-t egy jachton láthatjuk az elején a tenger közepén, majd egy buliba készülődik a páros, mielőtt a pár héttel ezelőtti fesztiválszezont idéznék meg nekünk.

Az énekesnő szokásához híven csodásan fest a videóban, és a DJ is szemmel láthatóan kitűnő formában van.

A kollabon nem kevesebb, mint 5 évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a páros, ám akkor úgy döntöttek, várnak a kiadással. Bebe aztán idén megosztott egy részletet belőle TikTokon, ami azonnal virális lett, így fél évtized után mégis megjelentették a közreműködést, ami egyébként az Eiffel 65 Blue (Da Ba Dee) című klasszikusát öltöztette új köntösbe. 

A rádióbarát hangzásának és fülbemászó dallamnak meg is lett az eredménye, hiszen az augusztusban megjelent dal számos országban, így Kanadában, Norvégiában, Ausztráliában, és Svájcban is listavezető lett, Hollandiában, Svédországban, és az Egyesült Királyságban a második, Németországban a harmadik, Új-Zélandon pedig a negyedik helyet sikerült megszereznie, de az Egyesült Államokban is bekerült a top 40-be a 31. helyen.