Befejeződött az Outer Banks 3. évadának forgatása

Valószínűleg idén már nem jönnek az új részek.

Idén februárban vette kezdetét az Outer Banks várva várt harmadik évadának a forgatása, most pedig, hét hónap után hivatalosan is befejeződtek a munkálatok. A felvételek helyszínéül többek között az egyesült államokbeli Észak-Karolina, illetve a Karib-térségben található szigetállam, Barbados szolgált. A sorozat Pope-ja, Jonathan Daviss volt az első, aki múlt héten megosztotta, hogy végeztek a forgatással, az egyik rendező, Michael G. Jefferson pedig a hétvégén erősítette meg a hírt.

Hogy mikorra várhatóak az új részek? Szeptember 24-én kerül megrendezésre a platform TUDUM eseménye, melynek keretein belül elmondásuk szerint bejelentenek valamit a szériával kapcsolatban, azonban nem valószínű, hogy a megjelenési dátum, vagy egy teaser lenne az. Sokkal inkább elképzelhető, hogy egyszerűen hivatalosan is megosztják, hogy véget ért a forgatás, és esetleg egy színfalak mögötti videóval is megörvendeztetik a rajongókat.

Valószínűleg idén már nem jönnek az új részek, hiszen a második évadnak is három hónapig tartottak az utómunkálatai, így legelőbb jövő év elején nézhetjük őket. Az első évad áprilisban premierelt, a második pedig júliusban – ebből kiindulva reálisnak tűnik a tavaszi premier.

A tavalyi második évad egyébként hatalmas sikernek örvendett, és az első 28 napban több, mint 322 órát töltöttek vele a nézők, 10 millióval többet, mint az elsővel.