Nem fog többé turnézni Demi Lovato?

Az előadó elmondása szerint nem bírja tovább.

Nagyjából egy hónapja indult útjára Demi Lovato Holy Fvck turnéja, mellyel kizárólag az Egyesült Államokba, Latin-Amerikába, és Kanadába látogat el. Az európai rajongók azonban lehet, hogy soha többet nem láthatják élőben kedvencüket, ugyanis az előadó kijelentette: ez lesz az utolsó turnéja.

Demi az Instagram történetében osztotta meg a szomorú hírt a követőivel a szeptember 13-ai, chilei koncertje előtt, azonban pár percre rá már törölte is a posztokat.

Olyan kibaszott beteg vagyok, hogy még az ágyból sem bírok kikelni. Ezt már nem bírom tovább. Ez a turném lesz az utolsó. Köszönöm és szeretlek titeket

– írta.

A betegsége ellenére az előadó nem mondta le a koncertjét, és profi módjára végigcsinálta a 19 dalból álló setet. A fellépés előtt ugyancsak az Instagram oldalán figyelmeztette a közönségét, hogy alig van hangja, és sokszor fogja majd kitartani a mikrofont neki, hogy énekeljenek vele, amit meg is köszönt nekik a show-t követően.

Szerencsére Demire most pár nap pihenés vár, ugyanis a turné csak szeptember 22-én folytatódik a kaliforniai Wheatlandben. Ezután még olyan városokba látogat el vele, mint Torontó, Las Vegas, New York, vagy éppen Houston, mielőtt november 6-án a texasi Irvingben zárná a koncertsorozatot.

Az előadó utoljára négy éve, 2018-ban indult turnéra a Tell Me You Love Me című albumával, amit akkor Európába is elhozott, és többek között olyan városokban lépett fel, mint Amszterdam, Barcelona, Zürich, Párizs, és Köln. Reméljük, csak a betegség beszélt belőle, mikor azt írta, hogy a mostani lesz az utolsó turnéja, és lesz még lehetősége az európai rajongóknak is élőben látni őt.