Egy hónap és érkezik Nessa Barrett első lemeze

Újabb dal érkezett Nessa Barrett közelgő lemezéről.

Nessa Barrett átveszi az irányítást narratívája felett új dalával, a madhouse-szal. Ez a legújabb önéletrajzi mese az énekes/dalszerző hamarosan debütáló, young forever című albumáról. Ahogy Nessa előző száma, a die first, ez az újdonság is bemutatja a pop/punk szupersztár azon képességét, hogy a személyes zűrzavart kényelem forrásává változtassa.

A kísérteties pop hangzásvilággal fűtve a madhouse egy lendületes felvétel lett, amelyet Barrett drámai énekjátéka lendít fel.

Szerepelni fogok a saját pszichológiai thrilleremben. Most jobban kötődöm ehhez a zenéhez, mint valaha. Remélem, segíthetek másoknak azáltal, hogy nyíltan beszélek a személyes, mentális egészségemmel kapcsolatos tapasztalataimról.

madhouse a 10 milliós YouTube-megtekintésnél járó, die first után érkezik, amely egy érzelmes himnusz Nessa szerettei elvesztésével kapcsolatos félelmeiről, és amelyet egykori, legjobb barátja, Cooper Noriega tiszteletére adtak ki. Az alig 20. életévét betöltő művésznő eddig elképesztő mennyiségű, összesen 825 millió streamet gyűjtött össze, és felkerült a Billboard 21 Under 21 listájára is.

Nessa, la di die, rendkívül népszerű trackjét arany minősítésben részesítették, amely annak reményében született, hogy felhívja a figyelmet az étkezési zavarokra. E sikertől Barrett csak még elkötelezettebbé vált, hogy gyógyulási forrásként hasznosítsa slágereit, beleértve a szintén ígéretes, madhouse-t.