A Vikingek sztárja szerepel Nicki Minaj új klipjében

Megérkezett a Super Freaky Girl videója!

Sikerekben gazdag évet tudhat maga mögött Nicki Minaj. Az év elején két év után új zenével tért vissza, ami nem más volt, mint a Lil Baby közreműködésével készült Do We Have a Problem?, a trackért pedig haza is vihette a legjobb hip-hop kategória győztesének járó szobrocskát az ide MTV VMA-n. A gálán a Michael Jackson Video Vanguard Award életműdíjat is megkapta, és fel is lépett a legnagyobb slágerei mellett a legújabb dalával.

A Super Freaky Girl című szerzemény, melyhez Rick James Super Freak című klasszikusát vette alapul, azonnal az amerikai Billboard Hot 100 élére ugrott, most pedig a hivatalos kisfilm is megérkezett hozzá. Nicki, ahogy karrierje során már oly sokszor, valódi Barbie-ként tűnik fel benne, Kent pedig ezúttal a Vikingek sztárja, Alexander Ludwig alakítja a videóban.

A szexi klip egy rózsaszín fantáziavilágban játszódik, ahol az összes kertvárosi férfi meg van őrülve Nickiért. Barbie és Ken hétköznapi életéből láthatunk benne jeleneteket, ahol még a lakástűz is rózsaszín, mi több, egy táncjelenettel is megspékelték.

A rapper utoljára négy éve, 2018-ban dobott piacra albumot, ami a Queen volt, azóta pedig megjelent az első válogatáslemeze, a Queen Radio: Volume 1. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor tervezi kiadni az ötödik stúdióalbumát.