A Fülig beléd zúgtam sztárja kapta YUNGBLUD filmjében a főszerepet

Egy közkedvelt, fetörekvő színésszel érkezik a film.

A Fülig beléd zúgtam, vagyis a Heartstopper sztárja, Yasmin Finney főszereplésével érkezik Yungblud Mars c. dala által inspirált filmje. A MUSICDAILY stábja 2020-ban beszélgetett az énekessel, ahol üzent a rajongóknak is.

A színésznő a fiatal Charlie Acaster karakterét fogja megszemélyesíteni majd, aki mindig is arra vágyott, hogy normális életet éljen, de egy különleges éjszaka során rájön, hogy mi számít az életben igazán. Ugyanazok a készítők és disztibútorok lesznek felelősek az alkotásért, mint akik az itthon az Apple TV+-on elérhető Billie Eilish dokumentumfilmet, a Billie Eilish: The World’s A Little Blurry-t készítették.

A filmet inspiráló dalt egyébként az énekes egy rajongója miatt készítette el, akivel turnéja során találkozott. Az énekes keze hasonlóan benne van, mint Cat Marshall-e vagy Stefan Demetriou-é. De Domnak sem idegen a színészet, ugyanis a Disney csatorna The Lodge c. sorozatában is láthattuk már, de producerként most debütál majd csak.

Az énekes elárulta, hogy a film teljesen őt fogja reprezentálni és ez is arra biztatja majd a nézőket, hogy legyenek önmaguk és fogadják el magukat úgy, ahogy vannak. Külön kiemelte, hogy elhivatott azzal kapcsolatban, hogy az LGBTQ közösséget is bevonja a munkába: a színészektől kezdve egészen a háttérmunkásogik a legjobbakat keresi, legyen az transznemű, nem-bináris vagy bármilyen LGBTQ tag, ezzel is felszólalva az elnyomásuk ellen.