Ez a szereplő nem tér vissza az Eufória 3. évadában

Már a második évadban is lényegesen kevesebbet szerepelt.

Már hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy érkezik az Eufória harmadik évada, a forgatás viszont még nem kezdődött meg, így egyelőre szinte semmit nem tudunk az új részekről. Annyi azonban már biztos, hogy egy szereplő nem tér majd vissza benne, ez pedig nem más, mint a Katet alakító Barbie Ferreira. A szomorú hírt maga a színésznő jelentette be Instagram oldalán, ahol el is búcsúzott a karakterétől.

Négy évig személyesítettem meg az egyik legkülönlegesebb és legenigmatikusabb karaktert, Katet, most azonban könnyes szemmel el kell búcsúznom tőle. Remélem, sokan közületek felfedeztétek önmagatokat benne, csak úgy, mint én, és örömet szerzett számotokra, hogy nézhettétek, ahogy azzá a személlyé válik, aki ma. Minden szeretetemet és törődésemet beletettem, és remélem, ezt ti is éreztétek. Szeretlek, Katherine Hernandez 

– írta.

Azt nem árulta el, hogy miért hagyja ott a sorozatot, azonban ha hihetünk a pletykáknak, a legutóbbi évad forgatása közben annyira csúnyán összebalhézott a készítővel, hogy egyszerűen elviharzott a helyszínről. Sam Levinsonnak ugyanis az volt az elképzelése, hogy Kat étkezési zavarokkal fog küzdeni, Barbie viszont nem érezte komfortosnak ezt a történetszálat, ugyanis a való életben ő teljes mellszélességgel kiáll a testpozitivitás mellett. Állítólag emiatt rengeteg jelenetét kivágták a részekből, és ezért szerepelt benne ennyire keveset.

A színésznő ezekre a pletykákra nem reagált, de a The Cutnak mesélt arról, hogy a második évadban lényegesen kevesebbet láthattuk, mint az elsőben.

Kat utazása ebben az évadban egy kicsit bennsőségesebb, a nézők számára egy kicsit rejtélyesebb. Titokban sok-sok egzisztenciális válságon megy keresztül, amik miatt egy kissé be is golyózik.

Sajnos így már soha nem tudhatjuk meg, milyen válságokon ment keresztül a karaktere.