Johnny Depp űrhajósnak áll egy díjátadón?

Egyre inkább úgy tűnik, az Amber Heard ellen pert nyert színész-zenész pályája újra sínen van, közelgő filmes szereplései mellett most egy tévéműsorban való feltűnéséről is pletykák keringenek az interneten.

Nemrég érkezett a hír, miszerint Depp máris megkezdte új filmjének forgatását, melyben XV. Lajos francia királyt alakítja majd, erről pedig az első képes bizonyítékot is megosztották a film készítői, melyet várhatóan már jövőre láthatunk majd a mozikban.

A napokban azonban egy ennél meghökkentőbb hír is napvilágot látott. Az amerikai TMZ hírügynökség értesülései szerint a színész feltűnhet az MTV Video Music Awards díjátadón augusztus 28-án és nem is akármilyen formában.

A zenei csatorna legemblematikusabb élő műsorában űrhajóst formázó szobrokat nyerhetnek el a díjazottak (a jelöltek sorában megtalálhatjuk Nicki Minaj, Beyoncé és Harry Styles nevét is), Depp pedig ha minden igaz, egy ehhez hasonló jelmezbe öltözik majd. A műsor szerkesztői minden bizonnyal a nézettséget próbálják növelni ezzel a sajtótrükkel, azonban ha beigazolódnak a híresztelések, mindenképp érdemes lesz figyelni a közönség és persze az internet reakcióját is erre a merész vállalásra.