A popzene szerelmeseinek dedikál egy napot az idei Krakow Live Festival!

Egymás után lépnek színpadra a nagyobbnál, nagyobb nevek.

Nagyon kevés olyan fesztivált találni manapság, akik ennyire odafigyelnek a vásárlóikra és az igazi, minőségi popzene szerelmeseire. A Krakow Live Festival eddig is egyre jobban duzzadó és igazán izmos lineupjáról többször is beszámoltunk már, de a mai bejelentéssel rárakta a tejszínhabra a cseresznyét.

Augusztus 19-20-án rendezik meg Krakkóban a fesztivált, az első napon színpadra lép többek között Future és Mimi Webb is, több helyi hírességgel karöltve, de ami igazán figyelemre méltó eddig az a második nap, ahol a nagyszínpadon eddig csupa-csupa popnagyasszonyokból áll össze. Kezdve az est főfellépőjével, a szinte exkluzív koncertet adó Halsey-val, aki előtt Ava Max lép színpadra, szintén nagyon exkluzív körülmények között, ugyanis még egyetlen másik európai fesztiválra se jelentették be erre a nyárra. A mai bejelentéssel együtt pedig az is kiderült, hogy a két hölgyeményet még kiegészíti a 2022-es Szigeten is fellépő Anne-Marie is!

A jegyárforduló augusztus 14-én esedékes, addig a napijegyeket 309 lengyel zloty-ért, míg a kétnapos jegyet 469 lengyel zloty-ért vesztegetik – ilyen felhozatalért kár lenne kihagyni, nem? Bővebben a jegyekről itt olvashattok.