Joey King: nem is lehetnék büszkébb A csókfülke filmekre

A színésznőt abszolút nem érdekli, hogy a kritikusok lehúzták a trilógiát.

2018-ban mutatták be A csókfülke című Netflix filmet, ami annyira belopta magát a nézők szívébe, hogy egyből egy trilógiát csináltak belőle, az Elle-t alakító Joey King és a Noah karakterét megszemélyesító Jacob Elordi karrierjének pedig hatalmas löketet adott az alkotás. A második és a harmadik felvonás is nagy sikert aratott, az előbbi például a mai napig a platform nyolcadik legnézettebb saját gyártású filmje, a kritikusok azonban finoman szólva sem voltak elájulva tőlük.

Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy az első rész a 100-ból csupán 15 százalékos összesített értékelést kapott tőlük a Rotten Tomatoes oldalon, de a másik kettő sem teljesített sokkal jobban a maguk 27 és 25 százalékával. És hogy Joey ennek fényében megbánta-e, hogy elvállalta a szerepet? Abszolút nem.

Nem is lehetnék büszkébb azokra a filmekre. Egyszerűen imádtam őket, és boldoggá tett, hogy eljátszhattam Elle karakterét. Soha nem fogom megbánni, hogy szerepeltem bennük. Bárki bármit mondhat, én nagyon szeretem őket

– nyilatkozta a The Independentnek.

A színésznő manapság magabiztosabb, mint valaha, így ennek is köszönhető, hogy nem hagyja, hogy a kritikusok véleménye elrontson egy számára kedves projektet.

Az elmúlt pár évben egyre inkább magamra találtam. Meg vagyok elégedve azzal, aki vagyok, és ezáltal sokkal jobban ki tudok állni magamért és azért, amiben hiszek, mert mostanra már hiszek önmagamban.

Joey egyébként nem először fejti ki a véleményét ilyen szinten A csókfülkéről. Már két éve, a második film megjelenésekor is bevédte az alkotást, amikor is a Variety-nek úgy fogalmazott:

Megértem, hogy a kritikusok nincsenek elájulva tőle, de az a helyzet, hogy nem is azért készült, hogy a kritikusok azt mondhassák: wow, micsoda film. Azért készült, hogy az emberek jól szórakozzanak, miközben nézik.

Elmondása szerint hálás azért, hogy A tett című sorozatát dicsérő kritikákkal illették, de úgy gondolja, nem kell minden alkotásnak ilyennek lennie.

Ez nem azt jelenti, hogy A csókfülke nem sikeres, és azt sem, hogy nem ez az egyik kedvenc projektem, amin valaha is dolgoztam. A rajongók reakciója az egyetlen kritika, amire szükségem van, az pedig boldogsággal tölti el a szívemet.