Összeállt Camila Cabello és az idei Szigeten is fellépő Stromae

Az énekesnő nagy álma vált valóra a kollabbal.

Camila Cabello és a Szigeten is fellépő Stromae az idei Met gálán futottak össze, a találkozás gyümölcse pedig egy közreműködés lett. Az énekesnőnek ezzel nagy álma vált valóra, hiszen többször is hangsúlyozta már, mennyire szeretne a belga énekessel dolgozni: 2017-ben egy franciaországi látogatása során áradozott róla, de már két évvel előtte is, 2015-ben, mikor még a Fifth Harmony tagja volt, elmondta, hogy nagy álma egy kollab.

Az álma pedig most valóra is vált, ugyanis az énekes Mon Amour című dalához készített remixben kapott helyet Camila. A dal eredetileg Stromae Multitude című korongján jelent meg idén februárban, ami egyébként az énekes első lemeze 9 év kihagyás után. A duetthez egy igencsak kreatív kisfilm is forgott, melyhez a nagy népszerségnek örvendő brit valóságshow-t, a Love Islandet vették alapul.

A klipben a két sztár nyolc másik sráccal és lánnyal kiegészülve keresik a szerelmet a szerelem szigetén. A történet Quentin karaktere köré épül, aki csúnya veszekedésbe bonyolódik újdonsült barátnőjével. Az énekes korábban a Rolling Stone-nak azt nyilatkozta, hogy a dal egy hűtlen férfiről szól, aki minden egyes kapcsolatát elbaltázza.

Camila-tól utoljára áprilisban hallhattunk új zenét, mikor is megjelent harmadik stúdióalbuma, a Familia, Stromae pedig, mint ahogy már fentebb is említettük, februárban tért vissza új lemezével. Az énekest a magyar rajongók idén élőben is elcsíphetik, méghozzá a Szigeten, aminek a harmadik napján, augusztus 12-én lép majd színpadra Justin Bieber előtt. A jegyeket még nem késő beszerezni ide kattintva.