Kiszáll Olivia Rodrigo a High School Musical sorozatból

A harmadik évad lesz neki az utolsó.

A napokban tartották a High School Musical: The Musical: The Series, vagyis a Szerelmes hangjegyek: A musical: A sorozat legújabb, harmadik évadának bemutatóját Los Angelesben, ezzel egyidőben pedig itthon a Disney+ platformján is elérhetővé vált az első rész – a jövőben pedig hetente érkeznek az új epizódok.

A díszpremieren jelen volt kettő, az eredeti sorozatból ismert színész is, Corbin Bleu és Monique Coleman, előbbi például saját magát alakítja az új etapban. Rajta kívül egyéb új karaktereket is megismerhetünk, akik mondhatni megpróbálják átvenni Olivia Rodrigo helyét, ugyanis az énekes-színésznőnek ez lesz az utolsó köre a sorozatban. Érdekesség, hogy a már említett premieren együtt fotózkodott Rodrigo és Joshua Bassett is.

Erre már abból is erre lehetett következtetni, hogy a karakter elhagyja Salt Lake City-t, és Los Angelesben próbál szerencsét zenei karrierjét illetően. A sorozat kreátora pedig meg is erősítette, hogy Nini nem sokáig lesz látható a képernyőn.

Úgy érzem, Nini készen áll felfedezni a világot az East High-on kívül is. And Olivia maga is akkorát szólt a zeneiparban, hogy az tűnt a legjobbnak, ha mi kérdezzük meg tőle, hogy mi lenne ha egy kicsit a háttérbe kerülne a karaktere? Büszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk. Ez az évad arról szól, hogy rendesen elbúcsúzzunk tőle és más karakterek kapjanak egy kis reflektorfényt.