BRÉKING: ekkor folytatódik a Végzet: A Winx Saga a Netflixen

Kiderült a premier dátuma!

Alfea újra nyitja kapuit, ugyanis ősszel érkezik a Végzet: A Winx Saga második évada, mely összesen 7 részből fog állni. A bejelentést egy videóval tették meg, melyet a Netflix hivatalos YouTube csatornájára töltöttek fel.

Nem kell sokat várni, ugyanis szeptember 16-án, pénteken az egész második évad elérhető lesz már hazánkban, reggel 9 óra körül. Az új etapban megismerjük többek között Florát, akit Paulina Chávez személyesít meg, de láthatjuk majd Daniel Betts-et, mint Harvey professzor és Miranada Richardsont, mint Rosalind igazgatóasszony.

Mire számíthatunk a következő néhány részben? Nos, az iskola újra beindul Alfea egykori igazgatónője, Rosalind kemény felügyelete alatt. A perzseltek eltűnésével, Dowling „eltűnt”, Silvát pedig árulásért bebörtönözték, a tavalyi Alfea új varázslattal, új románcokkal és új arcokkal gyarapszik. Ám amikor tündérek kezdenek eltűnni az éjszakában, Bloom és lakótársai veszedelmes fenyegetést fedeznek fel az árnyékban. Az egyiket le kell állítaniuk, mielőtt pusztítást végezne az egész világon.