Szomorkásan folytatja az évet Benson Boone

Milliók lelkét pillanatok alatt megérintő Benson Boone új, zsigereinkig hatoló dallal jelentkezik, „Better Alone” címmel.

A seattle-i származású, eddig csaknem 500 millió streamet begyűjtő énekes/dalszerző egy halálra ítélt kapcsolat pillanataival indítja el a most debütáló „Better Alone”-t. Ez az a fajta megérintő téma, amit már jól ismerünk a világsikert hozó, több százmilliós elérésű „Ghost Town” és a nemrég megjelent „In The Stars” alkotójától – utóbbi rekordidőn belül szépen zárkózik fel az első siker mellé.

Az új felvételben ismét a legérzékenyebb dallamsorok kapnak hangsúlyt, miközben a szükséges magány gyógyító erejét szövi mondanivalójába Boone.

Azokról az emberekről írtam ezt a zeneszámot, akiknek kapcsolati nehézségeik vannak, és amit időről időre mindannyian átélünk. Néha, amikor a dolgok nem mennek jól, valóban jobb egyedül lenni. Nagyon fontos szeretni valakit, de függetlennek lenni és önmagad szeretni is ugyanolyan fontos

osztotta meg az elképesztő hangú előadó.

A szerzemény – akárcsak a korábban kiadott három track – szerepelni fog a fiatal tehetség egy hét múlva megjelenő EP-jén, amit ’Walk Me Home…’ címre keresztelt.