Erre számíthatunk Tom Grennan koncertjén Szegeden

Augusztus végén érkezik az énekes hazánkba.

Első alkalommal lép hazánkban színpadra az angol Tom Grennan, aki a Szegedi Ifjúsági Napok egyik estéjét ragyogja majd be, főműsoridőben. Karrierje óriási löketet kapott, amikor Chase & Status All Goes Wrong c. dalában volt hallható, azóta pedig önálló munkásságát is egyre jobban kezdik elismerni.

Két lemezzel büszkélkedhet, harmadikon pedig a befejező simításokat végzi, ugyanis már két dalt is hallhattunk róla, az egyik a most megjelent All These Nights, hetekkel ezelőtt pedig a Remind Me robbant be a hazai rádiókba. Igaz, az énekes szinte kiirthatatlan itthon a rádiókból, ugyanis több slágerét is naponta több alkalommal hallhatjuk, melyek biztosan felcsendülnek majd első hazai koncertjén.

Az énekes karizmája és energiája, na meg persze óriási hangja biztosan megfogja majd a hazai közönséget, még akkor is ha néhány dalát nem feltétlenül ismerik, ugyanis szerencsére a rajongók nagy örömére Tom szívesen játszik dalokat első két lemezéről is, melyek valószínűleg annyira nem ismertek a nagyközönség által.

Az eddigi átlagos koncertjei alapján biztosan felcsendül majd a Little Bit of Love, a Don’t Break the Heart, a Something in the Water, a Calvin Harris-szal közös By Your Side, illetve legutóbbi két kislemeze is. Annyi biztos, hogy amíg augusztus végén Grennan Szegedre látogat, jelentkezhet új dallal, így az könnyen lecserélhet egy-egy dalt a végleges setlistben.

  1. If Only
  2. Royal Highness
  3. Something Better
  4. Amen
  5. This Is the Place
  6. I Might
  7. Barbed Wire
  8. Sober
  9. Oh Please
  10. Found What I’ve Been Looking For
  11. Make My Mind Up
  12. Don’t Break the Heart
  13. All Goes Wrong
  14. By Your Side
  15. All These Nights
  16. Remind Me
  17. Little by Little Love
  18. Something in the Water
  19. Little Bit of Love