© Twitter / @kiwirryz

Harry Styles 12 ezer boldog, szabad és szeretetteljes rajongóval töltötte meg a Budapest Sportarénát

Az eseményre hónapokkal a koncert előtt elkelt minden jegy.

19 dallal örvendeztette meg első budapesti koncertjén a teljesen megtöltött Budapest Sportarénát Harry Styles, akire akkora tömeg gyűlt össze a helyszínen a Love On Tour hazai állomásán, hogy egy tűt könnyebben találtunk volna meg egy szénakazalban, mint a helyszínen. A közönség stílusosan, színes boákkal és merch cuccokkal karöltve vetették be magukat a koncertbe, mely óriási sikernek könyvelhető el – kevés ilyen hangos, önfeledten bulizó és szeretetteljes közönséggel találkoztunk az elmúlt évek során.

A buli előtt Wolf Alice melegítette be a közönséget, viszont sokan kihasználták a nyitózenekar idejét arra, hogy beszerezzék a merch termékeiket, a pultokhoz egyébként 2-3 órás sor volt az átlagos, hiába volt lehetőség elővásárlási lehetőségre is egy nappal korábban. Majd amikor a koncert elkezdődött, az arénában a körülbelül 12,5 ezer látogató egy emberként pattant fel székeikből és üvöltötte a Music for a Sushi Restaurant c. nyitó dalt, melyet olyan slágerek követtek, mint a Golden vagy az Adore You. Szerencsére az előadó hozott a hazai közönségnek is dalokat a legfrissebb Harry’s House c. lemezéről, de a Fine Line és a saját nevével fémjelzett Harry Styles lemezekről is befutott néhány örökzöld.

Az énekes egyébként eszméletlen közvetlen volt az egész koncert folyamán, többször kommunikált a közönséggel, integetett, puszit dobott, sőt még egy-egy emberhez külön hozzászólt – mint Balázs, aki a Boyfriends c. dal előtt került porondra, vagy a hölgy, akinek ez volt a „divorce party”-ja, vagyis a válását ünnepelte a koncert közben. De természetesen nem maradhatott el az sem, amitől sokan féltek, ugyanis Harry büszkén a magasba emelete a szivárványos zászlót, illetve a koncert alatt többször kiemelte, hogy ez a hely arra szolgál, hogy mindenki önmaga legyen, érezze jól magát úgy, hogy ezzel másokat nem zavar. Igazán elfogadó, nyugodt és kellemes atmoszférát sikerült ezzel megvalósítania. Sőt, az utolsó dal, a Kiwi közben még meg is állt, ugyanis valaki az álló szekcióból rosszul lett és ki kellett emelni a tömegből. De természetesen megkapta a magyar közönség első One Direction dalát is, hamár a koncertekből kimaradtunk amikor a banda aktív volt, de nem maradt el a Watermelon Sugar és az As It Was sem. Az estét pedig a „köszönöm” szóval koronázta meg Harry.