© Atlantic Records

Visszatért Cardi B Kanye Westtel és Lil Durkkel az oldalán 

Íme a Hot Shit!

Stílszerűen lép elő közel másfél évvel legutóbbi, önálló szerzeménye után a Grammy-díjas, női rap-bálvány, Cardi B: ugyanis nem elég, hogy egy ütős tracket hozott, de a Ye névre keresztelt, korábban Kanye Westként elhíresült szupersztár és szintén zenei nagyágyú, Lil Durk is társult közreműködőként a Hot Shit-ben.

Hot Shit Cardi B első saját felvétele a díjak és elismerések tucatját bezsebelő, platinaminősítésű Up után. A legutóbbi zeneszám a hiphop-díva ötödik listavezető szólója lett, amelyet Grammy-díjra jelöltek és ami meghosszabbította Cardi B Guinness-rekordját női rapperként a rangos Billboard Hot 100 listán, és történelmet írt az első női rap előadóként, aki két szerzeményével is megszerezte a vezető szerepet más közreműködő nélkül. Az Up videóklipjét is négy rangos díjra jelölték, így kétségkívül egy örökérvényű archívum született.  

Cardi B 2022-ben sem pihent, hiszen számos világméretű slágerben szerepelt közreműködőként, míg először a múlt hétvégi, 2022-es BET-díjátadó ünnepségen, egy epikus előzetesben jelentette be, hogy többedmagával érkezik Hot Shit-tel.