Nyerj páros belépőt a Ludus Lady Gaga bulijára a Budapest Parkba!

Legyen tiéd a 3 páros belépő egyike!

Budapest legmenőbb szabadtéri, LMBTQ témájú bulisorozata, a Ludus július elsején ismét a Chromaticára kalauzol el minket! A tavalyi hivatalos album megjelenési party után ugyanis most pénteken is Lady Gaga legutóbbi lemezéé, a Chromatica-é lesz a főszerep a Budapest Parkban egy újabb Chromatica Night keretein belül. A hivatalos Facebook eseményért katt ide!

Természetesen, mint ahogy már megszokhattátok, most is készültünk nektek egy kis nyereményjátékkal, mellyel pár egyszerű lépést követve 3 darab páros belépőt nyerhettek az idei nyár legmenőbbnek ígérkező queer bulijára. Hogy mit kell tenni érte pontosan? A részleteket megtaláljátok az alábbi Instagram posztban:

A Ludus, a Budapest Park első saját szervezésű LMBTQ bulisorozata, 2020. júliusban indult útjára, és hetente, péntekenként jelentkezik a Hoppá terasz földszinti részén. A Park atmoszférája tökéletesen megalapozza a buli hangulatát, a “Hagyd kint a valóságot” szlogenjük pedig erre a rendezvényre is egy az egyben ráillik: a Ludus görög szó jelentése ugyanis a flörtölés, a játékos szerelem, és a hedonista, pillanatnyi élvezetek.

A jegyvásárlásért katt ide.