Érkezik Machine Gun Kelly dokumentumfilmje

Ilyen az élet rózsaszínben!

Beáll a sorba Machine Gun Kelly is és olyan nagy előadókat követ a dokumentumfilmjének elkészítésével, mint Billie Eilish, Olivia Rodrigo, a BLACKPINK, a Jonas Brothers vagy Justin Bieber. Érdekesség, hogy ezeknek az előadóknak – Rodrigo kivételével -, mindnek elérhető valamelyik streaming platformon a filmje. Mivel a rapperből lett rocker dokuját a Hulu készítette, így itthon ez a Disney+-ra érkezik majd.

A Life in Pink címet viselő film bemutatja a rocker élet legjobb és legrosszabb pillanatait, mely teljes mértékben MGKra fókuszál majd, illetve a számára fontos emberek is fel-fel tűnnek majd benne, például szó lesz a Megan Fox-szal közös és bizarr románcáról is.

A két és fél perces előzetest Kelly egy megható monológgal kezdi, melyben először a mostani életéből láthatunk néhány képkockát, majd pedig hamar bemutatja azt a külvárosi környezetet, ahol felnőtt. Szót ejt többek között a nehézségekről az életében, beszél arról is, hogy milyen érzések kavarogtak benne, amikor mindenki utálta és különcként néztek rá, de az igazi csillogásból is kapunk egy szeletet, olyan MGK módon.

Az életem nem mindig volt ilyen. Szerintem senki sem számított arra, hogy ez lesz.

Igaz, a premier dátuma még nem publikus, de MGK azt ígéri, nem kell sokat várni rá.