Kiderült: Ő váltja Olivia Rodrigot a High School Musical sorozatban

És arra is fényderült, mikor érkezik a sorozat új évada.

Már hazánkban is legálisan követhető a High School Musical alapján készült sorozat, mely a Szerelmes Hangjegyek: A musical: A sorozat címet kapta, de az előbbi, High School Musical szavakkal is fellelhető könnyedén a Disney+ magyarországi kínálatában.

Az első két évad egyből magyar szinkronnal érkezett a streaming platformra, így azok is élvezhetik, akiket esetleg zavarna az angol nyelv és a magyar felirat. Annyi biztos, hogy a világpremierrel egyidőben érkezik már Magyarországra is 3. évad, erre pedig július 27-én kerül sor – egy nappal az HBO Max-es Pretty Little Liars horror spin off/újragondolás, vagyis a Hazug csajok társasága: Eredendő bűn előtt.

Az alkotás eddigi két főszereplője Olivia Rodrigo és Joshua Bassett volt, akik elég hamar belekeveredtek életük első szerelmi háromszögébe Sabrina Carpenterrel kiegészülve, az új etapban viszont Olivia világsikerének köszönhetően egy lépést hátra lép és zenei karrierjére fókuszálva csak mellékszereplő lesz. És itt futott be a képbe Meg Donnelly, aki Val karakterét formázza meg. Érdekesség, hogy az évad premierjének bejelentésével egyidőben megkpatuk az első karakter-posztereket, illetve az évad promóciós képét is (ezt a fentebbi Instagram posztunkban láthatjátok), melyen nem jelenik meg az énekes-színésznő.