Erre számíthatunk Becky Hill Balaton Soundos koncertjén

Az énekesnő nyitja Zamárdiban a fesztivált.

Kevesebb, mint két hét múlva két év kihagyás után ismét kinyitja kapuit a Balaton Sound Zamárdiban, hogy az elektronikus zene kedvelőinek egy felejthetetlen élményt szerezzenek. A fesztivált idén az aranytorkú brit énekesnő, Becky Hill nyitja, aki június 29-én, szerdán 18:30-tól fogja felrobbantani a nagyszínpadot a legnagyobb slágereivel. Na és hogy mire számíthatunk a koncerten?

Becky idei első fesztiválfellépésére csak június 25-én kerül sor, így a pontos dallistára addig még várnunk kell, de az biztos, hogy a tavaly megjelent, Only Honest on the Weekend című debütáló albumáról jópár szerzemény felcsendül majd élőben. Legutóbb a brit Capital FM által szervezett Summertime Ball-on lépet színpadra, ahol énekelte a Shift K3Y-jel közös Better Off Without You-t, a Sigala közreműködésével készült Heaven on My Mind-ot, a Topic-kal közös My Heart Goes (La Di Da)-t, és a Last Time-ot is, amivel az egész koncertet kezdte.

Mi több, a saját setje mellett Sigala-hoz, és David Guetta-hoz is csatlakozott a színpadon egy-egy dal erejéig. Az előbbivel a Wish You Well című slágerüket adták elő, az utóbbival pedig az egyik legutóbbi kislemezét, a Crazy What Love Can Do-t a már a Balaton Soundot is megjárt Ella Eyre-rel karöltve.

Természetesen ennél sokkal több szerzeményt fog előadni hazánkban, hiszen legalább egy órát tölt majd a színpadon. Biztosan meghallgathatják a rajongók élőben többek között a David Guetta-val közös Remember-t, a Galantis-szel közös Run-t, és olyan régebbi slágereket is, mint a Gecko (Overdrive), a Piece of Me, vagy éppen a Lose Control-t.

Az biztos, hogy nem érdemes kihagyni Becky első magyar fellépését, hiszen tökéletesen megalapozza majd az újult erővel visszatérő Sound hangulatát a bulizós dalaival, emellett pedig még a csillagokat is leénekli az égről úgy, hogy közben a táncosaihoz csatlakozva ő maga is villant egy kis koreográfiát. Hangolódásképpen pedig itt hagyjuk az énekesnő májusi Big Weekend-es koncertjét: