Férjhez ment Britney Spears – ilyen volt a pophercegnő esküvője

Többek között Madonna, Selena Gomez, és Paris Hilton is ott voltak a jeles eseményen.

Tavaly szeptemberben kérte meg Britney Spears kezét párja, Sam Asghari, most pedig egybe is keltek egy intim, családias esküvő keretein belül. Az eseményre június 9-én, csütörtökön került sor az énekesnő Los Angeles-i otthonában, és olyan vendégek voltak rajta jelen, mint Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton, Ansel Elgort, will.i.am, és Donatella Versace, aki a pár ruháit is tervezte.

Egy visszafogott, de gyönyörű esküvőt szerettünk volna szűk családi és baráti körben. Meleg és nőies színeket választottunk hozzá, mint a halvány piros, a fehér, a krémszín, és az arany, emellett pedig még a rózsaszín és a piros különböző árnyalatai

– mesélte Britney a Vogue-nak.

A Vogue beszámolója szerint maga a szertartás mindössze 10 percig tartott, majd ezután következett az ünneplés. A buli során Britney háromszor öltözött át, táncolt Selenával és Madonnával a Toxic című dalára, és együtt énekelte Paris Hiltonnal az örökösnő Stars Are Blind című slágerét.

Madonna és a menyasszony újraalkották a 19 évvel ezelőtti, MTV VMA-s fellépésük közben elcsattant csókjukat is, és a többi sztárvendéggel együtt énekelték a popkirálynő Vogue című klasszikusát.

A pár háromnegyed 11-kor vezetett el a buliról egy Rolls Royce-ban, miközben a vendégek csillagszórókkal a kezükben állták körül az autót.

Britney és Sam 2016-ban, hat éve ismerték meg egymást az énekesnő Slumber Party című klipjének a forgatásán. Pár hónapra rá került sor az első randira, és azóta is boldog kapcsolatban élnek. Az újdonsült férj tavaly szeptemberben tette fel a nagy kérdést a popikonnak, ami elmondása szerint meglepetésként érte, de természetesen egyből igent mondott rá.

Áprilisban jelentette be az énekesnő, hogy várandós első közös gyermekükkel, ám sajnos egy hónappal később azt a szomorú hírt osztotta meg, hogy elvetélt.

Az egymás iránt érzett szerelmünk ad erőt nekünk. Továbbra is próbálkozni fogunk, hogy bővítsük a gyönyörű családunkat

– írta Britney és Sam a közös közleményükben.
Gratulálunk az újdonsült házaspárnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!