© Netflix

Megérkezett a Végzet: A Winx Saga 2. évadának első betekintője

A videóban megismerkedhetünk Terra unokatestvérével, Flora-val.

Idén ősszel ismét Alfeába költöztet minket a Netflix! Kiderült ugyanis, hogy a nagy sikernek örvendő Végzet: A Winx Saga című sorozat ekkor folytatódik a második évaddal, és ezzel együtt az első betekintőt is megkaptuk belőle. A másfél perces videóban a kissé különc földtündért, Terrát (Eliot Salt) láthatjuk, amint az erdőben próbál megtalálni egy növényt, miközben a testvérével, Sammel (Jacob Dudman) beszél telefonon, aki próbálja rávenni, hogy menjen vissza az iskola területére, mert ahol most van, az nem biztonságos.

Terrának természetesen esze ágában sincs feladnia a kutatást, azonban pár másodpercre rá zajt hall a háta mögött lévő fától. Egyből védekező pozícióba is helyezi magát, ám kiderül, hogy nincs mitől tartania, ugyanis az unokatestévre, Flora (Paulina Chávez) próbálta csak meglepni, akit új szereplőként ismerhetünk meg a második évadban.

A pontos megjelenési dátumról még egyelőre nem hullott le a lepel, annyi viszont már biztos, hogy valamikor szeptember és november között érkezik, illetve, hogy az első évadhoz képest kettővel több része lesz, vagyis összesen 8 epizódból fog állni.

Flora mellett több új szereplő is érkezik: Sebastian (Éanna Hardwicke), aki egy valódi lángész, ám erkölcsileg nincs a toppon, és Grey (Brandon Grace), egy transznemű srác, aki egy titkot őriz, a szálak pedig csak bonyolódnak, mikor viszonyt kezd Aishával (Precious Mustapha).

A klasszikus olasz rajzfilmen, a Winx Club-on alapuló széria első évadát tavaly januárban mutatták be, és azonnal áttörő sikerre tett szert. A története 5 tündérre fókuszál, akik a Másvilágban található Alfea bentlakásos iskola diákjai, és meg kell tanulniuk uralni mágikus képességeiket, miközben a felnőtté válás útját járják annak minden szépségével és nehézségével.