3 óra alatt, 300 dollárból, egy rajongó lakásán forgatta új klipjét Harry Styles

Nem akárhogyan készült el a Daylight videója. 

A következő szituációt képzeld el: otthon vagy a lakótársaiddal, nincsenek nagy terveid a napra, aztán egyszer csak bekopogtat hozzád James Corden és Harry Styles, és megkérdezik tőled, hogy forgathatnak-e egy klipet a lakásodban. Úgy hangzik, mint egy álom, ugye? Pedig négy New York-i lánnyal pontosan ez történt.

Az énekes, akinek pár napja jelent meg a várva várt harmadik albuma, a Harry’s House, a The Late Late Show legutóbbi adásában járta a nagyvárost a műsorvezetővel karöltve, és a helyi lakosokat kérdezgették arról, hogy készíthetnek-e egy videót a lakásukban. Meglepő módon először nem igazán jártak sikerrel: egyvalaki azzal a szöveggel küdlte el őket, hogy éppen indulni készült otthonról, egy másik hölgy pedig udvariasan elutasította a két sztár kérését annak ellenére, hogy a mögötte álló emberek felismerték Harry-t, és képeket is készítettek róla.

Őszinte leszek veled, Harry, azt hittem, ez egyszerűbben fog menni. Azt gondoltam, a te arcod láttán többen nyitnak majd ajtót nekünk

– jegyezte meg a show házigazdája.

Végül négy lány engedte be őket a lakásukba, akik először csak James-t látták, ugyanis az énekes elbújt a lépcsőházban. Ők azonnal igent mondtak a forgatásra, amikor pedig Harry is előlépett, még az álluk is leesett. Nem csoda, hiszen nagy rajongók, ami abból is látszik, hogy a hálószobájuk telis-tele van One Direction-ös és Harry-s cuccokkal.

Miután körbevezették az énekest és a műsorvezetőt a lakásban, megkezdődött a 3 órás forgatás. Mindössze 300 dollárból hozták össze a klipet, a kellékeket az ott lakók biztosították, és a buli-jelenethez a saját barátaikat hívták át magukhoz. 

A Variety még az epizód adásba kerülése előtt beszélgetett egy kicsit a lányokkal. A szerencsés fanok elárulták, hogy Harry végtelenül kedves volt velük, végig jó kedvű volt, annak ellenére, hogy nincsen klíma a lakásban, és nagyon meleg volt, emellett pedig gondoskodott arról is, hogy ők is kényelmesen érezzék magukat a felvételek alatt.

Ha tudtuk volna, hogy jönnek, legalább a hajunkat megmostuk volna! Harry mindent megtett, hogy komfortosan érezzük magunkat, folyamatosan azt mondogatta, hogy “hozzatok vizet a lányoknak is”. Azóta is azon agyalok, hogy miket mondhattam volna még neki, de már összeírtam erről egy listát, ha esetleg mégegyszer ilyen történne velünk

– mesélték.

Hozzátették, hogy a bulizós rész alatt egyáltalán nem kellett színészkedniük, ugyanis ekkor még nem jelent meg az album, így akkor hallották először a Daylight című dalt, és, mint ahogy a klipben is látszik, már elsőre imádták.

Íme a végeredmény, melyet James Corden rendezett, és amiben a lányok és a barátaik is láthatóak:

A magyar rajongók egyébként idén végre élőben is láthatják Harry-t, ugyanis július 13-án karrierje során először Budapesten is fellép a Love On Tour elnevezésű koncertsorozata keretein belül.