Hero-Fiennes Tiffin és Ashley Benson egy filmben

Egy horror filmben kapott szerepet a két színész.

Hero Fiennes Tiffinről épp a napokban cikkeztünk, amikor is az új filmjének, a First Love-nak az előzeteséről volt szó, a Pretty Little Liars sztárja pedig utoljára G-Eazy-vel tartó románca miatt került a címlapokra.

A két híresség most viszont egy filmben fog szerepelni, mégpedig a The Loneliest Boy In The World-ben, melyet Piers Ashworth szerzett és Martin Owen felel a rendezői munkákért. Érdekesség, hogy az alkotást ugyanúgy a Voltage Pictures forgalmazza, mint a Miután filmsorozatot. A rövid leírása a horror-thrillernek a következő: miután tragikus hirtelenséggel elhunyt Oliver (Max Harwood) édesanyja, gyámság fenyegeti őt, hacsak nem talál magának egy családot, aki befogadja. Ezt pedig meg is teszi… a helyi temetőben. Amikor másnap felkel a fiú, a rothadó hullák életre kelnek. Ezzel kell meggyőznie a szociális munkásokat arról, hogy jó kezekben van és megtalálta a tökéletes családot.

A két híresség mellette feltűnik még a képernyőn majd Jacob Sartorius, Evan Ross, Ben Miller, Susan Wokoma, Tallulah Haddon, Alex Murphy és Hammed Animashaun is. A hivatalos megjelenésről pedig egyelőre nem tudni, de valószínűleg 2023-ban kerül csak tévéképernyőkre, esetleg mozikba az alkotás.