Magyar mozi is adja élőben a Little Mix utolsó koncertjét

Már el is indult a jegyek árusítása.

Négy nap múlva, azaz május 14-én, szombaton hosszú ideig utoljára lép színpadra együtt a Little Mix, ugyanis a jelenlegi, Confetti elnevezésű turnéjuk befejeztével szünetre vonul a banda. Az utolsó koncertre a londoni O2 arénában kerül sor, de a lányok a nemzetközi rajongóikra is gondoltak, akik világszerte egy online livestream keretein belül követhetik a show-t, és a szerencsésebb országokban moziban is – Magyarország pedig pont most csatlakozott ezekhez az országokhoz!

A magyar Mixerek Budapesten, a MOM Parkban található Cinema Mom moziban nézhetik élőben kedvenceik búcsúkoncertjét, a hazai idő szerint este 9-kor kezdődő előadásra pedig már be is lehet szerezni a jegyeket 4000 forintért ide kattintva.

A Confetti Tour április 9-én indult Belfast-ben, és olyan brit és ír városokba látogattak el vele, mint Birmingham, Dublin, Manchester, Glasgow, vagy éppen Newcastle, ahol Perrie és Jade a gyerekkorukat töltötték. A show alatt felcsendül a banda 10 éves karrierjének szinte összes nagy slágere, így a Wings, a Black Magic, a Shout Out to My Ex, vagy éppen a Woman Like Me is, de a Confetti album dalai sem maradtak ki, mint például a címadó Confetti, a Sweet Melody, a Happiness, vagy a Gloves Up.

A pletykák szerint az utolsó londoni koncerthez olyan sztárvendégek is csatlakoznak a lányokhoz, mint Anne-Marie, Saweetie, illetve Nathan Dawe, bár ezek a hírek még egyelőre nincsenek hivatalosan megerősítve.

Az április 22-i birminghami koncerten egyébként mi is ott voltunk, amiről az élménybeszámolónkat az utolsó koncert napján, május 14-én meg is osztjuk.