Reagált a Fülig beléd zúgtam színésze arra, hogy a legkeresettebb szó hozzá kapcsolódóan a ronda

Twitteren a legkeresettebb szó a neve után a ronda.

A Fülig beléd zúgtam sztárja, Joe Locke reagált arra, hogy milyen kezdő színészként mindenhol azt olvasni, hogy mennyire ronda és visszataszító a kinézete.

Igaz, a sorozat, melyben főszerepet kapott a Netflix egyik legnépszerűbb alkotása jelenleg, sőt azon kevés művek egyike, mely a Rotten Tomatoes oldalon szinte mindig a maximális, 100%-os értékelés körül mozog – még akkor is, ha a platformon nagyon szőrös szívűek az értékelők.

Az online világ egyik hátulütője pedig, mint tudjuk, hogy ha az emberek rólad beszélnek, másodperceken belül eljuthat hozzád. Ugyanez történt Joe-val is, aki elég lazán kezelte a helyzetet, amikor szembe jött vele, mik a legkeresettebb szavak a neve után.

Majd pedig egy másik tweetben osztotta meg mélyebb gondolatait a témával kapcsolatban, míg a rajongói egyből megvédték és csupa pozitív dologgal próbálták meg elárasztani idővonalát.

Ah csodás. Mindenkinek meg kell lennie a saját véleményének. De csak, hogy tudjátok, mindent látunk, amit az emberek az interneten kiposztolnak 🙂