Drámát próbáltak kreálni Billie Eilish és Cardi B között, a rapper visszavágott

Nem hagyta Cardi, hogy kamudrámát szítson az internet közte és Billie között.

Hétfőn este tartották az idei Met gálát, amin Cardi B és Billie Eilish is tiszteletüket tették. Mi több, a rapper az esemény után egy afterparty házigazdája volt a Playboy-jal karöltve, melynek a New York-i The Standard hotel adott otthont, és amire többek között az énekesnő is hivatalos volt. Egy, a bulin készült videó miatt azonban Billie-nek magyarázkodnia kellett, ugyanis a fanok félreértelmezték azt, és a közösségi oldalakon próbáltak drámát kreálni a két sztár között.

A szóban forgó klipben Cardi arra bíztatja a vendégeket, hogy érezzék jól magukat, igyanak meg valamit, és arra is utal, hogy szívjanak fel egy kis kokaint, majd Billie szájáról azt lehet leolvasni, hogy egy másik vendégnek azt mondja:

Ez annyira fura.

Bár a videóból nem derült ki pontosan, mire mondta ezt az énekesnő Cardi fellépése közben, sokan úgy gondolták, Cardi-t tartja furának, emiatt pedig azonnal támadni kezdték a rajongók. Szerencsére azonban a rapper hamar visszavágott, és tisztázta, hogy erről szó sincs.

Megosztotta ugyanis a hangüzenetet, amit Billie küldött neki a történtek után, és amiben elmagyarázza, mi is történt valójában:

Jézusom, annyira aggódtam, hogy látni fogod azt a videót. A körülötted álló emberekre mondtam, hogy furák, mert mindenki odament hozzád, és kábé a seggedbe nyomták a telefonjukat! Én meg úgy voltam vele, hogy miért nem nézitek inkább a saját szemetekkel?!

A rapper erre csak annyit mondott, hogy:

Az internet megpróbál közénk állni, de nem értik meg, hogy te az én kicsim vagy.

A leírásban azonban egy kicsit bővebben is kifejtette a véleményét a felesleges feszültségről, amit szítani próbáltak közöttük.

Utálom az internetet, mert egy, hogyan tudtok még a legkirályabb buliból is drámát csinálni? Kettő, az Ocean Eyes az a dal, amit a kislányomnak játszok mindig. Három, Billie az én kicsim. Tegnap a Met gálától egészen a buliig minden drámamentes volt. Miért próbáltok meg mindenbe belerondítani?

– írta.

Ennek ellenére szerencsére jó emlék maradt Cardi számára az afterparty, mi több, Twitteren azt írta, alig várja, hogy a jövőben, az első Playboy címlapfotója alkalmából ismét egy hasonló bulit csaphasson majd.