Andrew Garfield felhagy a színészkedéssel egy időre

Szüksége van egy kis pihenésre.

A biztos, hogy nem volt könnyű a színésznek az elmúlt pár év, ugyanis Andrew Garfield szinte folyamatosan dolgozott, vagy sajtóeseményekre járt, vagy éppen próbálta eltitkolni (bő 18 hónapon át), hogy benne lesz a Pókember: Nincs hazaútban. Egyébként pedig a világ álla is leesett a Tick, Tick… BOOM!-ban való alakítása miatt.

A Variety-nek mesélt arról, hogy szeretne egy kis szünetet tartani és pihenni, nyaralni és nem dolgozni végre – ezt pedig ki ne tudná megérteni? Igaz, sok rajongó úgy értelmezte, hogy a színész egyszer és mindenkorra visszavonul, de szerencsére nem ez a helyzet.

Pihenni fogok egy kicsit. Muszáj vagyok újrakalibrálni magamat és végiggondolni, mit is szeretnék csinálni a jövőben, illetve, hogy ki szeretnék lenni egyáltalán az életben és egy kicsit ez is lenni. Mert tudjátok, a díjátadós időszak egy mosógép. Egy kis átlagosra van szükségem egy ideig

– nyilatkozta Andrew.

Több helyen is megerősítette a színész, hogy tényleg csak szünetre szeretne menni, nem pedig visszavonulni, senkinek semmi oka az aggodalomra.