Első alkalommal érkezik Halsey Lengyelországba!

Ez lesz az egyetlen európai koncertje az énekesnőnek.

2022-ben tényleg visszatérnek a fesztiválok, sorra jelentik be a rendezvények Európa-szerte névsoraikat, körülöttünk olyan előadókkal találkozhatunk, mint Iggy Azalea, aki Szerbiában, Újvidéken lép színpadra, de Sigrid is érkezik Szlovákiába, Anne-Marie Szigeten kívül az osztrák Frequency-re és a román Untoldra is benéz, Halsey pedig egyetlen európai koncertjét adja Lengyelországban, a Krakow Live Fesztiválon.

Úgy tűnik idén a Budapesttől röpke 6 órára lévő Krakow Live Fesztivál is megrendezésre kerül, így szupersztárok hada érkezik Krakkóba. Az évek során egyedi és kiemelkedő lineupokat sikerült villantania a rendezvénynek, ugyanis sok esetben hamarabb megkapnak egy-egy előadót mint mi hazánkban, hozzájuk például hamarabb érkezett Lana Del Rey is, de kaptak egy kis ízelítőt Siából, Kendrick Lamarból, Years & Years-ből, sőt Banksből és DJ Snakeből is.

Idén pedig a friss anyuka, Halsey eszméletlennek ígérkező turnéjából is kapnak egy kis falatot. Nagyon különleges estére lehet számítani, ugyanis az énekesnő egyedül Lengyelországban, Törökországban és az Egyesült Királyságban lép színpadra, legközelebb csak az Egyesült Államokban és Japánban csíphetjük el, így kár lenne kihagyni a punk-rock/pop zenével jelentkező előadót.

A jegyek holnaptól egy hétig kedvezményesen szerezhetőek be, ezen a linken.