5 év után új albummal jelentkezik Calvin Harris!

Idén a Szigeten és a szomszédos Exit fesztiválon is fellép a világsztár DJ.

Calvin Harris 2017-ben jelentkezett utoljára stúdióalbummal, azóta pedig csak elszórtan adott ki egy-egy kislemezt. Most azonban megtört a jég, és a DJ hivatalosan is bejelentette, hogy idén nyáron érkezik a soron következő, hatodik korongja, mely a Funk Wav Bounces Vol. 2 címet kapta. A hír először a múlt hét hétvégén tartott Coachellára érkezőkhöz, és az onnan hazaindulókhoz jutott el, ugyanis egy, a fesztivál helyszínének közelében elhelyezett óriásplakáton tűnt fel a lemez címe.

A plakátról pedig maga Calvin is megosztott egy képet a követőivel az Instagram oldalán, azzal a leírással, hogy:

’22 nyár, érkezik.

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem árulta el, viszont augusztusban a magyar közönség valószínűleg már hallhatja az új dalokat élőben is, ugyanis a skót DJ az idei Sziget fesztivál egyik headlinere. Azok a rajongók pedig, akik ezzel az egy fellépéssel nem érnék be, egy hónappal korábban, júliusban a szerbiai Exit fesztiválon is elcsíphetik kedvencüket.

Calvin legutóbbi albuma, a Funk Wav Bounces Vol. 1 öt éve jelent meg, és a korábbi EDM hangzását R&B-re cserélte rajta többek között olyan közreműködő előadók segítségével, mint Ariana Grande, a Migos, John Legend, Pharrell Williams, Katy Perry, Nicki Minaj, Khalid, vagy éppen Kehlani. Emellett a 2017-es nyár egyik legnagyobb slágerét is elhozta vele, ami nem más volt, mint a Feels.

A DJ Szigetes fellépésére ide kattintva, az Exit fesztiválra pedig ide kattintva találtok jegyeket.