Harmadik gyermekével várandós Britney Spears!

Gratulálunk az énekesnőnek és párjának!

Örömhír érkezett Britney Spears háza tájáról, ugyanis az Instagram oldalán bejelentette, hogy harmadik gyermekével várandós! A popikon elárulta, hogy a márciusi maui-i nyaralása során jött rá, hogy terhes, ugyanis hiába adott le jópár kilót az út előtt, mindet visszaszedte magára. Először párjával, Sam Asghari-val azt gondolták, csupán a kaja miatt kezdett el kerekedni az énekesnő pocakja, azonban hamar rájöttek, hogy teljesen más áll a változás hátterében.

Csináltam egy tesztet… és hát… kisbabám lesz! 4 nappal később meg még a kajától is jobban megnőtt a hasam. Egyre nagyobb lett! Ha ikrek lesznek, az agyam is eldobom

– írta.

Britney a mostanában tőle megszokott őszinteséggel arra is kitért, hogy az előző terhességei nem voltak zökkenőmentesek. Egyrészt az őt üldöző lesifotósok miatt, így ez alkalommal sokkal elővigyázatosabb lesz, másrészt pedig akkoriban perinatális depresszióban szenvedett.

Nem fogok annyit eljárni otthonról a paparazzik miatt, akik pénzt kapnak a rólam készült képekért. Sajnos ez már most is megtörtént. Nehéz volt, amikor terhes voltam, mert perinatális depresszióban szenvedtem. Azt kell, hogy mondjam, egyszerűen szörnyű volt. A nők akkoriban nem beszéltek erről, mert egyesek úgy tartották, veszélyes számukra, ha panaszkodnak, miközben egy kisbaba növekszik bennük. Manapság a nők minden nap beszélnek erről. Hála az égnek, hogy ezt a fájdalmat már nem kell tabuként kezelnünk.

Hozzátette, hogy a várandóssága alatt minden nap jógázni fog. 

A sztárnak eddig két fia született a volt férjétől, Kevin Federline-tól: Sean Preston 16, Jayden Jamespedig 15 éves. Régóta nagy álma volt még egy gyermek, ám sajnálatos módon eddig nem volt rá lehetősége a bántalmazó gyámsága miatt, ugyanis a gyámja, az apja egyszerűen nem engedte neki.

A párjával, Sammel 6 éve, 2016-ban ismerkedtek meg a Slumber Party című klip forgatásán, nem sokra rá pedig össze is jöttek. Tavaly szeptember óta jegyben járnak, mi több, nem kizárt, hogy azóta titokban össze is házasodtak, ugyanis az énekesnő a posztjaiban már a férjeként utal Samre. 

A leendő apuka is megosztotta az örömhírt az Instagram oldalán a követőivel, és elmondása szerint nagyon várja, hogy megérkezzen az új jövevény a családjukba:

A házasság és a gyermekvállalás természetes része egy szereteten és tiszteleten alapuló, erős kapcsolatnak. Mindig is vágytam az apaságra, és veszem félvállról. Ez a legfontosabb munka, amit valaha is csinálni fogok.

Gratulálunk Britney-nek és Samnek, és sok boldogságot kívánunk nekik!