Új művésznévvel kezdi meg szólókarrierjét a Little Mix tagja

Az egyik énekesnő már nagyon készül arra, hogy szólóban nyomja.

3 nap múlva kezdődik a Little Mix utolsó turnéja, a Confetti Tour és egy ideig legalábbis biztosan nem lépnek közösen színpadra a koncertsorozat után.

Mint már kiderült korábban, a trió mindegyike szeretné továbbra is, szólóban zenélni, Leigh-Anne Pinnock példál a Warner Music-kal szerződött le, míg Jade Thirlwall az RCA-val írt alá papírokat. Utóbbi pedig a népszerű énekesnő és médiaszemélyiség, Cheryl (régebben Cheryl Cole) nyomdokaiba lép, ugyanis elhagyja nevének Thirlwall részét és kizárólag Jade néven találhatjuk majd meg az iTunes és Spotify könyvtárakban – árulta el egy zenei bennfentes a The Sunnak.

Jade mindent megtesz azért, hogy nagyot szóljanak dalai. Hosszas meetingek után arra jutottak csapatáv, hogy elhagyja nevéből a Thrilwall szócskát és Jade-ként fut majd a jövőben. Cherylnek működött, szóval működhet neki is

– nyilatkozta a neve elhallgatását kérő bennfentes a magazinnak.

Sőt, arra is fény derült, hogy lehetséges, hogy hamarabb jön az első dala, mint gondolnánk, hiszen elég valószínű, hogy nyár elején már hallhatunk felőle – ami nem lenne meglepő, ugyanis május 14-én befejeződik a turné is.

Még semmi sincs kőbe vésve, de elég valószínű, hogy nyár elején már fogunk róla hallani.