Kifütyülték Justin Biebert a montreáli koncertjén

Kiakadt a montreáli közönség az énekesre.

Egy kisebb megszakítás után, mikor is koronavírusos volt az sztár, jelenleg is javában fut Justin BieberJustice World Tour elnevezésű világkörüli turnéja, melynek keretein belül a múlt héten hazájában, Kanadában lépett fel. Azt gondolhatnánk, hogy az ottani közönség még nagyobb szeretettel fogadja az énekest, mint bárhol máshol, és ez a torontói és ottawai koncerteken így is volt, azonban Montreálban az egyik kommentje kicsapta a biztosítékot.  

Justin ugyanis nagy rajongója a jéghokinak, és természetesen a szülővárosa csapatának, a Toronto Maple Leafs-nek szurkol, amivel cukkolni is kezdte a közönséget. Először dicsérni kezdte a Leafs egyik játékosát, aki pár nappal azelőtt gólt lőtt a montreáli Canadiens ellen.

Na és mit szóltok a Leafs-hez? Auston Matthews rendesen odatette magát itt Montreálban

– kezdte.

De itt nem állt meg, és a Stanley-kupát is felhozta, amiből most kiesett a Canadiens.

Srácok, hogy álltok idén a Stanley-kupa-rájátszással? Talán majd jövőre sikerül.

A montreáliak nem vették jó néven a cikizést, és egyből elkezdték kifülyülni az énekest, mi több, jópár “baszd meg” is elhangzott a közönség soraiból. Az esetről videó is készült:

A koncert ezután úgy folytatódott, mintha mi sem történt volna. Ez nem meglepő, hiszen rajongók szerint nem kell véresen komolyan venni a dolgot, ugyanis egy baráti versengésről van csak szó csupán a két csapat szurkolói között. Justin kicikizte őket, ők pedig cserébe kifütyülték, de nincs harag közöttük.

Az énekes egyébként jövőre a turné keretein belül hazánkba is ellátogat, méghozzá a Budapest Arénába, amire ide kattintva tudtok jegyet venni, előtte pedig, idén augusztusban a Sziget fesztiválon lép színpadra, erre itt tudjátok bebiztosítani a jegyeteket.