Még nagyobbat szól Charli XCX új albuma

Megérkezett a Crash deluxe kiadása!

Múlt hét pénteken dobta piacra Charli XCX ötödik stúdióalbumát Crash címmel, ami egyből eddigi karrierje legsikeresebb korongja lett: a brit énekesnő most először ugrott hazájában az Official Charts albumlista élére, emellett pedig Írországban és Ausztráliában is az első helyen debütált a korong. Az ünneplésnek pedig nincs is jobb módja, minthogy új zenével lepje meg a rajongóit, ami a Crash deluxe kiadásának formájában érkezett meg.

A bővített változaton 4 vadiúj szerzemény kapott helyet, és egy új borító is társult hozzá, amin még véresebben láthatjuk az előadót, mint az eredetin. A most megjelent szerzemények között van a Sorry If I Hurt You, amit korábbi tervek szerint a lemez címadó dala lett volna, a How Can I Not Know What I Need Right Now-hoz pedig a korong hangzásvilághoz hűen egy 1985-ös slágert, a Saturday Love-ot vette alapul.

A Magneoton és a MUSICDAILY közös játékán pedig most pár egyszerű lépést követve lehetőséged nyílik megnyerni az albumot limitált, bakelit kiadásban – részletekért katt az alábbi képre:

Charli egyébként most hétvégén indul turnéra a lemezzel, melynek során először az Egyesült Államokat járja végig, majd májusban Európa felé veszi az irányt, és olyan városokban lép fel, mint Párizs, Brüsszel, Berlin, vagy éppen Milánó.