Tones and I új dala nem olyan idegesítő, mint a Dance Monkey

Tűkön ültünk, hogy Tones And I ismét a mikrofon előtt legyen.

A különleges hangú, ausztrál szupersztár, Tones And I ünnepelt debütáló albuma óta először tér vissza egy ütős zenével. Az Eyes Don’t Lie fülbemászó soraival egy lehengerlő, energikus szerelmi búcsú, amiben végleg elengedi az énekesnő mérgező kapcsolatát.

Tones And I üstökösként robbantotta be a popkultúrát világsikerű Dance Monkey című dalával, amely minden idők harmadik legtöbbet streamelt száma lett a Spotify-on. Megjelenése óta a Dance Monkey hivatalos videóklipje 1,8 milliárd megtekintést ért el csak YouTube-on, hazánkban pedig a rádiós toplisták 4. helyéig menetelt.

Tavaly júliusban sem tétlenkedett a varázslatos alkotó, és kiadta első stúdióalbumát, Welcome To The Madhouse címmel, ami folytatta Tones And I hihetetlen sikereinek sorozatát – benne az egyik legnagyobb kedvenccel, Fly Away-jel. 

Úgy fest, 2022-ben sem áll meg a slágertermelés, az Eyes Don’t Lie-ban visszaköszön mindaz az elemi erő, ami a dalszerző/előadóban rejlik, költői motívumok és kendőzetlen, mély gondolatok armadáját ránk zúdítva.

Az Eyes Don’t Lie egy nagy veszteségről szól: arról, ahogy kezdetben neheztelsz a személyre vagy az érzésre, amit kaptál, és rájössz, hogy ez mindvégig mérgező volt. Valaki kihasznált téged, te pedig saját magadat. De most már jobb, és hátrahagyhatod a keserűség utolsó darabját is

– mondta az énekesnő.

A dalt kísérő, ausztrál sivatagokat megidéző kisfilmjéhez az előadó hozzátette:

A videóklip tükrözi az egyedüllétet, de nem a magányt. Megszökni attól, ami fáj, és örülni, hogy bárhol máshol jobb, még ha vége is. Még egyszer elgondolkodom, és utoljára elmondom a történetemet, mielőtt továbblépek.