Áprilisban jön a Netflix legújabb nagydobása

Sőt, ha bejött például az Elit vagy a Young Royals, ez itt a te időd!

Hetek óta tartja izgalomban az internet népét a Netflix újdonsága, a Heartstopper, vagy magyarul a Fülig beléd zúgtam mely Alice Oseman képregényén alapszik és olyan mesterművekhez hasonlítják már most, mint a Young Royals, vagyis a Szerelem vagy kötelesség vagy a nagysikerű spanyol Elit c. sorozat, melyek szintén a streaming óriás kezei közül kerültek ki.

A Fülig beléd zúgtam sorozat április 22-én debütál a Netflixen az Egyesült Államokban, igaz a hazai premier dátum még nincs pontosítva, de 99%-ban biztosak lehetünk abban, hogy hozzánk is ezen a napon érkezik, ugyanis például már rá tudunk keresni és magyar fejlécet is dob fel hozzá az előnézet. De nézzük, miről szól pontosan majd a széria és kiket láthatunk a főszerepekben az első évadban, mely 8, egyenként 30 perces részt fog tartalmazni.

A jobb oldali képen barna dzsekiben Nick (Kit Connor) és mellette Charlie (Joe Locke)

Mivel szinte teljesen hű marad a képregényhez az élőszereplős adaptáció, így megismerjük majd a nyugodt Charlie-t (Joe Locke) és a rugby-imádó Nicket (Kit Connor), akik egy középiskolában gabalyodnak egymásba, majd szépen lassan felfedezik, hogy a nem mindennapi barátságuk igazi szerelemmé forr ki. A srácok és barátaik pedig együtt járják végig az önfelfedezés, az elfogadás, a másik támogatását segítő utakat, miközben megtalálják a legőszintébb énjüket.

A baráti társaságukban megtaláljuk majd még William Gao-t, mint Tao Xu, Yasmin Finney-t, mint Elle Argent-et, aki egyébként Charlie legjobb barátja. Rajtuk kívül ott lesz még Corinna Borwn és Kizzy Edgell, akik Tara Jones-t és Darcy Olsson-t alakítják majd, mint egy új pár, akik most vállalták fel kapcsolatukat az iskolában, mely miatt néhány nehézséggel kell majd szembenézniük.

Érdekesség egyébként, hogy a két fiú főszerepére több, mint 10 ezer ember jelentkezett, közülük válaszották ki Joe-t és Kitet. Az első előzetest alább tekinthetitek meg, egyelőre kizárólag angol nyelven, felirat nélkül – remélhetőleg a napokban a feliratos verzió is érkezik.