Megérkeztek az első 2022-es Grammy fellépők!

Igazi sztárparádéra számíthatunk!

Eredetileg január 31-én tartották volna meg a 2022-es Grammy díjátadót, de azt akkor a koronavírus omikron variánsának gyors terjedése miatt eltoltak, egészen április 3-áig. Most, hogy a dátum is biztos, a vírushelyzet is lappangó üzemmódba kapcsolt, nincs is más hátra, mintsem élvezni, hogy minden visszatér a normál kerékvágásba – ezzel egyetemben pedig a legrangosabb zenei díjátadó le is rántotta a leplet az első fellépőkről.

Hazai idő szerint április 4-én, hétfő hajnalban kerül megrendezésre a díjátadó, ahol olyan sztárok lépnek majd színpadra az est folyamán, mint Olivia Rodrigo, Lil Nas X, Billie Eilish, Jack Harlow, a BTS és Brandi Carlile is.

A fellépők közül két hölgy, Olivia és Billie is a második legtöbb jelölést szerezték meg, ugyanis 8-8 kategóriában jelölték őket, ehhez a pároshoz szintúgy 8-8 jelöléssel csatlakozik Doja Cat és az idén a Szigetre, jövőre pedig saját koncertjével Budapestre látogató Justin Bieber is. A legtöbb jelölést egyébként Jon Batiste kapta, összesen 11 kategóriában.

A díjátadó napján megpróbálunk majd néhány működő linket keresni, ahol élőben követhetitek az eseményt, de mivel itthon hivatalosan egyik csatorna/platform se vásárolja meg a jogokat, így hivatalos oldalon nem követhetjük majd az izgalmakat.