Mégsem tér vissza a képernyőre Demi Lovato 

Meggondolta magát az előadó.

Tavaly év elején jelentették be, hogy Demi Lovato visszatér a gyökereihez, és ismét a képenyőn láthatjuk majd, hiszen egy sorozatban kapott főszerepet, azonban most rossz hír érkezett a rajongók számára. Az előadó ugyanis meggondolta magát, így úgy néz ki, egy darabig még biztosan nem csillogtatja meg újra a színészi tehetségét. 

Az ex-Disney sztár egyéb elfoglaltságaira hivatkozva lépett vissza a Hungry című vígjátékszériától, viszont nem hagyta ott teljes egészében a produkciót. Attól függetlenül, hogy nem tűnik fel benne, a produceri munkálatokat ugyanúgy ő látja el a menedzserével, Scooter Braunnal karöltve. 

Az eredetileg Deminek szánt szerepre a Modern család sztárját, Ariel Wintert sikerült megszereznie az amerikai NBC csatornának, ahol a széria fut majd. A színésznő az elmúlt évek során nehéz időszakon ment keresztül, hiszen depresszióval küzdött, miközben kétségbeesetten próbálta a saját kezébe venni az irányítást a karrierje felett, így igazi visszatérésnek számít majd neki a sorozat.

A történet egy baráti társaságról fog szólni, akik egy étkezési zavarokkal küzdőket segítő csoportban ismerkedtek meg, és támogatják egymást a szerelemhez, a sikerhez, és a felépüléshez vezető úton.

Bár kétségkívül illett volna a szerep Demihez, ugyanis ő is egészen fiatal korától kezdve étkezési zavarral küzdött, helyette most a zenei karrierjére szeretne fókuszálni. Jelenleg is gőzerővel dolgozik soron következő, 8. stúdióalbumán, amivel elmondása szerint hátrahagyja az utóbbi pár korongja pophangzását, és visszatér a pop-rock stílushoz.

Azt mondanám, ez egy új korszak lesz számomra, hiszen folyamatosan változom. Szeretném magam mögött hagyni az eddigi zenémet, és tiszta lappal kezdeni az új albumommal, de igazából minden albumomnál ezt csinálom. Ez az új éra az első érámat idézi majd. Nem váltottam stílust, csak visszatértem a gyökereimhez

– nyilatkozta pár hete a Rolling Stone-nak.