Boszorkányégetésé és óriási szexizésé a főszerep Dua Lipa és Megan Thee Stallion új videójában

Nem fogja vissza magát a két hölgy.

Girl-power trackkel készül felperzselni a lejátszási listákat Dua Lipa és Megan Thee Stallion. A két, többszörös Grammy-díjas szupersztár egy érzéki, modern pop újdonsággal mutatja meg, mire képes a női összefogás! 

Dua Lipa túlzás nélkül napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, legutóbbi Future Nostalgia lemeze valósággal letarolta a világot – a korong dalai merészen egyesítették a modern pop és a retro dance stílusjegyeket, a végeredmény pedig eszméletlen fogadtatást kapott a rajongóktól és a szakmától egyaránt.

Bár Dua jelenleg, a pandémia miatt korábban elhalasztott világkörüli turnéján népszerűsíti a slágerbombákat felsorakoztató korongot, azért egy vérpezsdítő új kollaborációra is maradt ideje.

 

Sweetest Pie-t nem mással, mint a bombasztikus Megan Thee Stallion-nel hozta tető alá, a cukormázos végeredmény pedig fixen a hallgatók favoritja lesz: Dua karakteres vokálja és Megan ütős rapbetétei egy vadító, lüktető közösben válik eggyé. A ’csajhimnusz’ nem mellesleg Megan soronkövetkező albumának előfutára is egyben. 

Idén Dua saját podcast műsora is elstartolt Service95 néven, a legutóbbi adásban pedig Megannel a megjelenés mellett többek között arról is beszélgettek, hogy mennyire fontos a női előadóknak támogatniuk egymást.

Vérpezsdítő klippel debütál a megakollab, amit az eszméletlen látványvilágú rendezéséről is ismert Dave Meyers rendezett.

A kisfilm egy túlfűtött, különleges világba enged betekintést, ahol az erdő mélyén a férfiaknak Dua és Megan forró duójától szabályosan menekülniük kell.