Pénteken érkezik Dua Lipa és Megan Thee Stallion közös dala! 

Közeleg a Sweetest Pie.

Már jópár héttel ezelőtt felröppentek a pletykák, miszerint Dua Lipa és Megan Thee Stallion közös dalt készül piacra dobni, most pedig a két előadó meg is erősítette a hírt. A kollabjuk a Sweetest Pie címet kapta, amire már nem kell sokat várnunk, ugyanis még ezen a héten, pénteken érkezik. De hogy addig is könnyebb legyen a rajongók számára a várakozás, a bejelentéssel együtt egy 11 másodperces dalrészletet is kaptunk, melyben a rapper részébe hallgathatunk bele:

Me and Dua Lipa gonna get the party lit

Természetesen klip is készült a közreműködéshez, ami szintén pénteken érkezik. A rendezője Dave Meyers volt, akinek többek között olyan kisfilmeket köszönhetünk, mint Harry Styles-tól az Adore YouAriana Grande-től a Positions, vagy éppen Ed Sheerantől a Bad Habits. A dalt még tavaly vették fel, és eredetileg Dua következő albumára szánták, ám végül úgy döntöttek, inkább egy önálló kislemezként adják ki.

Az énekesnőnek jelenleg javában tart a Future Nostalgia turnéja, aminek Megan is részese, ugyanis márciusban pár amerikai állomáson ő lép fel Dua előtt. Az Egyesült Államok után áprilisban Európa felé veszi az irányt a koncertkörút, és május 23-án Bécsben is megáll egy show erejéig.

De a magyar rajongóknak nem kell elmenniük az osztrák fővárosig, hogy élőben láthassák kedvencüket, ugyanis augusztus 10-én ő nyitja majd a két év kihagyás után idén újra megrendezésre kerülő Sziget fesztivált.