Dua Lipa: az, hogy az emberek kipécéztek maguknak, káros volt számomra

Dua Lipának nem volt könnyű úgy visszatérni, ahogy megtette. Extrém sokat dolgozott azért, hogy minden tökéletes legyen és minden úgy alakuljon, ahogy ő azt elképzelte. Debütáló lemezével éveken keresztül járta a világot, de mint kezdő előadó, valami hiányzott az egészből sok ember szerint – ez pedig hatással volt az énekesnő jóllétére.

Amikor virális lett One Kiss c. dalának koreográfiája, sokan pikkeltek Duára és mémeket gyártottak abból, ahogyan táncol vagy mozog a színpadon és elég durva kritikák érték emiatt. Mindezt az alábbi fellépése miatt, amit már több, mint 2 millióan megnéztek.

Ritkán beszél erről a koreográfiáról, sőt sokáig olyan volt, mintha el is felejtette volna. Majd, a most kezdődött Future Nostalgia Tour-on újra elővette és megmutatta a világnak, hogy nem azt a lányt látják, akit évekkel ezelőtt láttak. Természetesen ezt több olyan fellépése és megelőzte, ahol már bebizonyította, igenis tud táncolni és bonyolult koreográfiát is hibátlanul, elegánsan és szexin hoz a színpadra – például, csak emlékezzünk vissza Grammy fellépésre.

Az emberek kipécéztek maguknak és azt mondták, nincs semmi színpadi jelenlétem. Ennek nagyon erős hatása volt a mentális egészségemre.

Lipa elmondta, hogy tényleg nagyon sokat dolgozott tánctudásán és azon, hogy össze tudjon rakni egy olyan showt, amiben az emberek úgy érzik, tényleg a színpadra termett. De ezt megelőzte egy igazán hosszas felkészülés, amit részben mentális egészségének helyreállítása miatt tett meg.

Amikor elkészültem a második lemezemmel, úgy voltam vele, hogy teljesen mindegy, mi történik, amíg tudok eleget próbálni, bármi lehetséges.

Mindenesetre, Dua hamarosan Európát is a nyakába veszi és elhozza Future Nostlagia Tour-ját például Bécsbe is, sőt hazánkba is a Sziget Fesztiválra, így remélhetőleg egyik ikonikus pillanatról sem maradunk le.