BRÉKING: Justin Bieber is érkezik a Sziget Fesztiválra

Újabb neveket dobott be hazánk legnagyobb fesztiválja.

Hetekkel ezelőtt kiderült, hogy idén újra óriási bulit csap majd Dua Lipa például a Sziget Fesztivál nagyszínpadán, míg mellette olyan előadók lépnek fel a főidősávban, mint az Arctic Monkeys vagy a Kings of Leon.

Arra is fény derült, hogy többek között Stromae, a Bastille, Alan Walker, Sigrid, slowthai és Beabadoobee is fellelhető lesz egy-egy színpad kínálatában, viszont ezekben a percekben teljesen új előadókról rántották le a leplet a szervezők.

Így biztosan láthatja majd a hazai közönség Justin Bieber-t, Calvin Harris-t, Anne-Marie-t, Holly Humberstone-t és Role Model-t is. A teljes bejelentés pedig a következő neveket foglalta magában: Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Sam Fender, Anne-Marie, Steve Aoki, Nina Kraviz, Milky Chance, Bad Gyal, Holly Humberstone, Channel Tres, Kensington, Ofenbach, Mezerg, MEUTE, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, Dirtyphonics.

2022-ben a Sziget Fesztivál 2 év kihagyás után augusztus 10-15. között kerül megrendezésre, a jegyek pedig már ezen a linken elérhetőek.