A turnéja első koncertje után pozitív lett Justin Bieber koronavírus tesztje 

Legalább egy koncert el lett halasztva.

Csupán három napja, péntek este indította útjára Justin Bieber legújabb koncertsorozatát, a Justice World Tour-t, de az első, San Diego-i koncert után máris beleütközött az első akadályba. A TMZ értesülései szerint ugyanis a show-t követően pozitív lett az énekes koronavírus tesztje, amit az egyik szóvivője is megerősített az oldalnak. Szerencsére azt is hozzátette, hogy Justin jól van, nincsenek komoly tünetei.

A rajongóknak azonban, akik tegnap, azaz vasárnap este nézték meg volna élőben a kedvencüket, ennek következtében még egy kicsit várniuk kell: a koncertet nyárra halasztották. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kaphatta el az énekes a vírust, így a keddre tervezett glandale-i, és a csütörtöki Los Angeles-i fellépéseinek sorsa még kérdéses. 

Az énekes 5 év után most először indult turnéra, bár eredetileg 2020-ra tervezték, majd azóta még kétszer tolták el a járvány miatt. Természetesen megérte rá várni, ugyanis igencsak látványos show-t rakott össze a fanoknak: a nyitódal a Somebody, ami alatt egy hatalmas repülőn érkezik meg a színpadra, és a legnagyobb slágerei, például a Baby, a What Do You Mean, a Love Yourself, a Sorry, és a Boyfriend mellett olyan szerzeményeket ad elő, mint a Peaches, a Ghost, a Holy, vagy éppen az Anyone

A rajongók egy kis meglepetéssel is készültek számára az első állomáson. A Lonely című dal alatt “we never left”, vagyis “soha nem hagytunk el” feliratú táblákat tartottak a magasba, melynek láttán Justin el is érzékenyült:

Ha minden a tervek szerint halad, idén nyárig az USA-t, Kanadát, és Latin-Amerikát járja körbe, benéz pár európai fesztiválra, majd egy ausztrál kitérő után 2023. első pár hónapjában egy teljes európai szakasszal zárja a turnét. 

A magyar fanok legnagyobb örömére karrierje során most először Budapestre is ellátogat, méghozzá 2023. március 11-én, amire még mindig lehet jegyeket venni ide kattintva.

Íme pár videó az első koncertről, melyekből egy kis ízelítőt kaphatunk, hogy mire számíthatunk a hazai fellépésén: